SAS forlænger aftale med transportfirma

SAS og transportfirmaet Kuehne + Nagel har forlænget deres samarbejde, hvorunder sidstnævnte står for alle eksterne logistikservices for flyselskabet.

Kuehne Nagel har kontor i Københavns Lufthavn og tilbyder forskellige typer af dør-til-dør løsninger for SAS. Fold sammen
Læs mere
Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Samarbejdet mellem SAS og transportfirmaet Kuehne Nagel har løbet i adskillige år, og aftalen forlænges med yderligere tre, ifølge en meddelelse på newswiretoday.com.

Kuehne + Nagel har kontor i Københavns Lufthavn og tilbyder forskellige typer af dør-til-dør løsninger for SAS. Der kan være tale om meget varierende transportopgaver, der kan spænde over alt lige fra transport af flymotor til en skruebolt til et cockpits vindue.

»En god supply chain er er ekstremt vigtigt for et flyselskab. Enhver forstyrrelse eller fejl kan skabe store omkostninger, hvis for eksempel et fly må blive på jorden, fordi reservedele ikke kommer frem. Vi ser frem til fortsat at være en troværdig partner for SAS,« skriver Kuehne + Nagels danske direktør Jens Davidsen i pressemeddelelsen.

Meddelelsen skriver ikke noget om omfanget af ordren eller prisen.

Læs også: 2012-analyse: Danske vognmænd vil kæmpe for overlevelse

Læs også: Analyse af SAS og 9 konkurrenter