SAS åbner 11 nye sommerruter fra Dk og øger med 230.000 sæder

SAS åbner 11 nye sommerruter fra Dk og øger med 230.000 sæder (Foto: Steffen Ortmann/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Foto: Steffen Ortmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

SAS åbner 11 nye ruter i forbindelse med selskabets sommerprogram for næste år.

Det skriver branchesitet Check-In.

Efter 13 års fravær vender det skandinaviske selskab blandt andet tilbage til Libanons hovedstad, Beirut. Der flyves fra 24. marts til 27. oktober i perioden fra 3. juli 21. august bliver det endda med tre ugentlige afgang.

De øvrige 10 nye danske ruter er ligeligt fordelt mellem København og Aarhus.

»Fra København vil SAS tilbyde lavfrekvente sæsonruter til Toulon i Frankrig, Sarajevo i Bosnien-Hercegovina, Lissabon i Portugal og Genova i Italien, ligesom der bliver et gensyn med Gazipasa i Tyrkiet,« oplyser Check-In.

Herudover vil SAS indsætte flere afgange på ruterne til Zürich og Rom, ligesom indenrigsruten til Aarhus også får flere afgange.

Fra Aarhus Lufthavn åbner SAS helårsruter til Oslo, Stockholm og München, mens den østjyske lufthavn også får nye sæsonruter til Mallorca og Split.

»Vi oplever flere og flere ferierejsende hos SAS, og nu giver vi vores kunder mulighed for at flyve direkte til Libanon, Portugal og Italien fra København og Spanien og Kroatien fra Aarhus Airport,« siger Lars Sandahl Sørensen, der er koncerndirektør i SAS.

SAS kommer i sommerprogrammet 2018 til at tilbyde 1,3 mio. flere flysæder fra både Danmark, Norge og Sverige til Europa i forhold til i 2017. I Danmark øger SAS med over 230.000 sæder.