SAP får ny direktør i Danmark

Softwaregiganten henter ny landechef hos IBM.

Anders Feddersen har 1. august overtaget ledelsen af SAP Danmark. Foto: SAP Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tyske softwaregigant SAP skifter landechef i Danmark.

46-årige Anders Feddersen er tiltrådt som administrerende direktør. Han kommer fra en stilling som direktør for strategisk udlicitering hos IBM Danmark. Ud over jobbet som landechef bliver han en del af SAPs nordiske ledelse.

Anders Feddersen afløser Jørgen Bo Johansen, som tidligere var økonomidirektør i SAP Danmark. Den nye landechef har arbejdet i IT-branchen i flere end 20 år.

Der har været stor udskiftning i ledelsen af SAP Danmark gennem de seneste fire år. SAPs nordiske direktør, Jan Thorell, er overbevist om, at Anders Feddersen »både kan skaffe nye kunder samt fastholde nuværende i stærke, langsigtede relationer«.

Dansk koncerndirektør stoppet

Anders Feddersen bor i Hillerød. Han er gift og har to børn. Fritidsinteresserne omfatter mountainbike, løb og lidt dykning.

SAP er verdens største softwareleverandør til erhvervslivet og har gennem de seneste fire år haft danskeren Jim Hagemann Snabe som en af de to koncernchefer. Jim Hagemann Snabe valgte dog i foråret at trække sig og er nu valgt ind i SAPs bestyrelse, ligesom han også sidder med i andre bestyrelser, f.eks. B&Os.

SAP har omstillet sig fra traditionel software, der installeres lokalt, til at levere internetbaserede tjenester, hvor også mindre virksomheder kan være med, og hvor t