Santander går all-in i indlånskrig i Danmark

Den spanske udfordrer på det danske lånemarked Santander har tidligere med stor fanfare gjort sit indtog i indlånskrigen med en rente på konti uden binding på 1,1 pct, der ifølge Mybanker er den bedste indlånsrente i øjeblikket.. Men banken agter ikke at stoppe der.

Den spanske udfordrer på det danske lånemarked Santander har tidligere med stor fanfare gjort sit indtog i indlånskrigen med en rente på konti uden binding på 1,1 pct, der ifølge Mybanker er den bedste indlånsrente i øjeblikket.. Men banken agter ikke at stoppe der. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: SUZANNE PLUNKETT

Snart følger to nye indlånsprodukter. Det skriver Børsen.

Santander, der har 103 mio. kunder på verdensplan, barsler med indlånsprodukter med en binding på to og tre år, som bankens danske topchef lover vil være blandt de bedste på markedet hvad angår renter.

»Selv om jeg ikke kan fortælle, hvad rentesatserne ender på, tør jeg godt garantere, at vi vil være konkurrencedygtige med blandt andet Ikano Bank, og danskerne vil spærre øjnene op,« udtaler Bo Jakobsen, administrerende direktør i Santander Danmark, til Børsen.

Ikano Bank, der for nylig også meldte sig ind i den versende danske indlånskrig, har i øjeblikket de højeste renter på indlån med to og tre års binding, ifølge Mybanker.

Det nye træk på indlånsmarkedet ventes ikke at kunne skade de store bankers bundlinje synderligt, men kan give dem ridser i lakken på kundefronten.

»Indlånsmarkedet er på 750 mia. kr., så et potentielt tab på 10-30 mia. kr. vil ikke sætte forretningen over styr. der, hvor problemet kan opstå, er på imagefronten. Som god kunde kan det være et irritationsmoment at skulle ud af banken for at få den bedste indlånsrente et andet sted, og det kan være svært at forstå hvorfor,« udtaler John Norden, administrerende direktør i Mybanker, til Børsen.