Sand-ægtepar vil have partner ind i foretagende

Ægteparret Lene og Søren Sand, der står bag modekoncernen Sand CPH, er på jagt efter en partner, der kan træde ind i livsværket.

Foto: JAN JØRGENSEN. Lene og Søren Sand er på jagt efter en ekstern partner, der hjælpe modekoncernen med at vokse yderligere.
Læs mere
Fold sammen

Hidtil har det været ægteparret Lene og Søren Sand, der har tegnet billedet af et landets største modehuse, Sand CPH, udadtil.

Men står det til dem selv, skal der snart en tredje partner med. I et interview med Børsen forklarer de to således, at de har hyret rådgivningshuset Atrium Partners til at hjælpe med at afsøge markedet for en potentiel partner, der kan træde ind i selskabet.

»Vi får løbende henvendelser, fordi vi er et interessant brand, som er til stede i 32 lande. Det drejer sig om minoritetsejerskab, og derfor har vi henvendt os til Atrium for at få rådgivning,« siger Søren Sand til Børsen.

Samme medie erfarer dog fra flere kilder, at salgsprocessen aktuelt er udfordret af en række krav, ægteparret har.

Eksempelvis ønsker de fortsat at bevare majoriteten i selskabet, ligesom de har klare holdninger til, hvordan virksomheden fremadrettet skal tage sig ud. Til sammen er det to faktorer, der kan afskræmme potentielle investorer, vurderer Børsen.

Søren Sand siger til Børsen, at man har modtaget mange henvendelser, og at man har brug for en ekstern partner, der kan hjælpe med at få forretningen til at vokse yderligere.

Sand CPH blev grundlagt i Randers i 1981 og har i dag en omsætning på over en milliard og butikker spredt over hele kloden.