Samsung når ikke julehandel med mini-PC

Først til januar kommer Samsungs NC10 til Danmark. Den er noget dyrere end konkurrenternes.

Samsungs NC10 har en lidt større skærm en konkurrenternes mini-PCer. Den kommer i en hvid og en sort model. Fold sammen
Læs mere
Nu kaster også Samsung sig ind i kampen om det voksende marked for mini-PCer i Danmark - men det bliver ikke tids nok til at få julehandelen med.

Først til januar sendes mini-PCen NC10 på gaden, og det bliver til en noget højere pris end konkurrenternes modeller. Samsung-modellen med 3G-modem, så den kan gå på Internet over mobilnettet, koster 4.199 kroner - modellen uden er 500 kroner billigere.

Den sydkoreanske elektronikproducents NC10 har en LED-skærm på 10,2 tommer, hvilket er lidt større end konkurrenternes, der typisk er på 8,9 tommer. Opløsningen på skærmen er 1.024 x 600 pixler, og mini-PCen leveres med en harddisk på 160 gigabytes, en gigabyte RAM-arbejdshukommelse og Windows XP Home som styresystem. Der er tre USB-porte, stik til ekstern skærm, Bluetooth-radioforbindelse, indbygget netkamera i opløsning på 1,3 megapixler og indbygget, trådløst netværk. Vægten er 1,33 kilo med et seks cellers batteri, og maskinen måler 26,1 x 18,6 x 3,03 cm. I det indre bor en Intel Atom-processor, ganske som i stort set alle andre mini-PCer.

LÆS MERE