Salg af Normal gik i vasken og afføder nu kritik

Planerne om salg af Matas' store konkurrent Normal er afblæst. Nu rækker Bestseller-milliardæren kritik mod den interesserede kapitalfond Nordic Capital.

Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

Ejerne bag Normal-kæden var i forhandlinger med kapitalfonden Nordic Capital. Men noget gik galt og storaktionæren og Bestsellermilliadæren Anders Holch Povlsen lægger ikke skjul på, at han utilfreds med Nordic Capitals håndtering til sidst. Det skriver Dagbladet Børsen. Meldingen kommer kun lidt over en måned efter, at avisen skrev, at Normal-kæden var ved at blive solgt.

»Der er nogle, der ikke har gjort deres hjemmearbejde godt nok. Der er nogle, som ikke har kunnet gennemføre aftalen på det grundlag, som jeg tror den øvrige ledelse og de øvrige partnere mener, at der var aftalt. Sådan hænger det sammen,« siger Anders Holch Povlsen til Børsen.

Ledende partner i Nordic Capital, Michael Haaning, har ikke ønsket at kommentere Anders Holch Povlsens kritik.

Planen skulle nu være ændret til, at Anders Holch Povlsen selv køber aktier op i Normal., så han får en aktiemajoritet. Han sidder allerede på 47 pct, - og han har ikke ønsket at bekræfte opkøbet overfor Børsen.