SAC Leasing åbner landsdækkende værkstedskæde

Biler. SAC Leasing vil i løbet af to år åbne 15 autoværksteder til service og vedligeholdelse af de 10.000 biler, som virksomheden har leaset ud. - Vi er ikke tilfredse med ventetiderne på en række værksteder. Derfor åbner vi nu egen værkstedskæde, siger adm. direktør Rene Ubbesen, SAC Leasing.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>I nogle tilfælde kan SAC Leasings kunder vente op til tre uger på at få deres bil til service på et værksted.

Virksomheden har i dag omtrent 10.000 biler leaset ud til firmaer. De lange ventetider er ifølge SAC Leasings adm. direktør Rene Ubbesen ikke tilfredsstillende.

Derfor åbner SAC Leasing sit første værksted til sommer hos Stop39 i Slagelse, hvor virksomheden har købt 3.000 kvadratmeter grund.

Åbningen af de nye værksteder sker i konkurrence med de eksterne værksteder, som varetager service og vedligehold i dag.

Landsdækkende kædeVirksomheden vil have en landsdækkende konceptkæde med 15 værksteder og salgssteder for at sikre, at kunderne kan få deres leasede biler hurtigere til service og med rigtig kvalitet.

- Vi har i dag 93 eksterne samarbejdspartnere, som varetager service og vedligehold for vores bilpark. Nogle steder er ventetiderne for lange, andre steder mener vi ikke, at kvaliteten helt lever op til de krav, vi selv stiller. Derfor tager vi nu skeen i egen hånd for at øge konkurrencen. Det er målet, at vores egen kæde skal kunne håndtere op til 70 procent af vores bilpark, siger Rene Ubbesen.

De sidste 30 procent skal fortsat outsources til eksterne samarbejdspartnere. SAC Leasing vil på længere sigt lave koncepthuse langs med det danske motorvejsnet. Et sted, hvor firmaer kan lease en bil, booke service, skifte dæk og glas og få klargøring.

Da virksomheden i dag har kontorer 15 steder i landet, vil placeringen af de nye auto- og servicecentre blive placeret på de samme adresser og udbygges i det omfang, SAC Leasing kan finde velegnede grunde på deres nuværende beliggenhed.

- Vi bygger det som franchisekoncept. Værkføreren på det enkelte værksted bliver selvstændig erhvervsdrivende. Vi kommer med bilerne, han leverer servicen. Dermed bliver vi også i stand til at levere en lang mere ensartet og strømlinet service over for vores kunder, end tilfældet er i dag. Så er det underordnet, hvor du har leaset bilen, og hvor du får leveret servicen, fordi det er samme standard overalt, siger Rene Ubbesen.