Sådan ser godt design ud

Dansk Design Center kårede i dag noget af Danmarks bedste design, da man uddelte Den Danske Designpris 2010/2011. Se hvilke produkter der vandt her.

Foto: Dansk Design Center H/O
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En gadelampe, et afløbssystem og en stol. Det er nogle af de mere håndgribelige produkter, der er blandt de bedste, rent-designmæssigt, herhjemme. Dansk Design Center kårer hvert andet år, de bedste produkter og løsninger fra danske virksomheder, der dyster om at vinde Den Danske Designpris. Der var også hjemmesider og visuelt design blandt årets vindere, der desuden har det tilfælles, at de er mere prisvenlige, end hvad dansk design tidligere har været. Det siger direktør Christian Scherfig fra Dansk Design Center.

"Vi kan se, at der er et meget stort fokus på at ramme markedet på et attraktivt prisniveau. Både hos vinderne og hos de øvrige tilmeldte,” siger Christian Scherfig, der ikke er i tvivl om, at trenden er en direkte konsekvens af krisen.

Læs hele interviewet med Christian Scherfig om hvilke trends og tendenser han ser hos danske designvirksomheder anno 2010 i Berlingske Business i morgen. I mellemtiden kan du se alle vinderne af årets pris her: