Så er listen over madboder klar: Her er Tivolihjørnets nye fristelser

Alle madboder i det store madmarked på Vesterbrogade er nu offentliggjort. Der er 17 i alt - og tæller blandt andet Kul, Kiin Kiin og Hav2Go.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Om godt et års tid bliver København endnu en kulinarisk slentretur rigere, når Tivoli åbner for sit mad- og spisemekka. Det sker i efteråret 2017 på hjørnet Bernstorffsgade og Vesterbrogade, der hvor Hard Rock Café tidligere lå.

Det nye mad- og spisemekka byder både på allerede kendte spisesteder samt en række helt nye spisesteder - og i en skønsom blanding af stader og fælles spiseområde. Her vil man kunne opleve bornholmske Kadeau byde på mad, KUL serverer mad fra åben ild, Kiin Kiin sælger gourmet-thaimad og nyåbnede Chicks by Chicks samt japansk fra Kung Fu lokker med deres specialiteter.

Har man mere lyst til tapas, så rykker Tapa del Toro fra Istedgade og Hav2Go's fisketapas ind i de nye rammer sammen med Cock's & Cows, Gorm's Pizza, Hav2Go og Retreat.

Den nye bygning på Tivolihjørnet bliver 17 meter høj på det højeste punkt, og kommer foruden markedet til at rumme nye værelser til Nimb Hotel, og fire større forretninger. Heraf er to kendt: Vapiano, som er en italiensk restaurant, samt Sticks ’n’ Sushi på tagterassen.

Bag Tivolis nye store prestigeprojekt står det amerikanske arkitektfirma Pei Cobb Fredd & Partners. Tegnestuen står bl.a. bag den berømte glaspyramide i Louvres gård i Paris.