Så er det tid til at synge Serenata

Musikken var i centrum, da Bang & Olufsen og Samsung i dag lancerede Serenata. En anderledes musikmobil med Turbo-3G og 4GB hukommelse.

Bang & Olufsen Serenata. Pressefoto Fold sammen
Læs mere
Serenata er en som ventet en anderledes og original mobiltelefon. Den har højtalere, der slås ud, når man skal høre på musik, der er ikke specielt mange knapper og skærmen er placeret længst nede.

De fleste funktioner bliver styret med et hjul, der er placeret ovenover skærmen. De vigtigste funktioner er telefonens musikafspiller, der spiller lyd af formaterne MP3, WMA og ACC ud af de indbyggede stereohøjtalere. De skydes ud øverst på telefonen, og ellers kan man bruge stereoheadsettet, der følger med telefonen. Det er muligt at gemme op til 4GB musik på den indbyggede hukommelse.

Som yderligere specifikationer er der skærmen på 2,26-tommer med en opløsning på 240 x 240 pixels. Den er udstyret med 256.000 farver. Og som opkobling er der både 3G og Turbo-3G til de interesserede. Den fylder desuden heller ikke mere end 63 x 109,5 x 19,7 mm, og vejer 139 gram. Så fik vi vist også det på plads.

I bund og grund er det enkelhed, der kendetegner Serenata. Der findes ikke mange taster, hvor hjulet skal bruges som den primære navigation. Ringe, skrive og scrolle igennem musiklisten er muligt via hjulet.

Serenata er på vej ud på markedet til november og vil få en pris på omkring 11.000 kroner.