Så bliver der igen slagtet svin hos Danish Crown i Horsens

De ansatte på dagholdet på Danish Crown i Horsens har besluttet at genoptage arbejdet efter tre dages strejke.

De ansatte på dagholdet på Danish Crown i Horsens har besluttet at genoptage arbejdet efter tre dages strejke. (Foto: Morten Stricker/Scanpix 2014) Fold sammen
Læs mere
Foto: Morten Stricker

Slagteriarbejderne på dagholdet på Danish Crown i Horsens har torsdag besluttet at genoptage arbejdet, efter de har strejket siden mandag.

»Alle kolleger på dagholdet har valgt at genoptage arbejdet,« siger tillidsrepræsentant Klaus Olesen fra Fødevareforbundet NNF.

Han tilføjer, at det skyldes, at tillidsfolkene har opnået konkrete forbedringer for de ansatte efter forhandlinger med ledelsen.

Torsdag klokken 14:30 møder aftenholdet ind, og det er endnu usikkert, om de også vil genoptage arbejdet, siger Klaus Olesen.

Allerede fredag fik en kontrovers om en ændring i en midlertidig aftale tre afdelinger til at nedlægge arbejdet. Mandag bredte arbejdsnedlæggelsen sig til hele slagteriet.

Utilfredsheden startede med en akkord for aftenholdet, men har bredt sig til en generel utilfredshed med forholdene på slagteriet, som ifølge de ansatte er blevet forringet løbende over en årrække.