S: Ny TV 2-formand skal frem i skoene

TV 2s nye bestyrelsesformand, Lars Liebst, skal mere ”frem i skoene” end sin forgænger. Det er meldingen fra Socialdemokraterne, der samtidig bakker op om valget af den 51-årige Tivoli-direktør.

TV 2s nye bestyrelsesformand, Lars Liebst. Ifølge Socialdemokraterne skal han "frem i skoene". Fold sammen
Læs mere
Foto: Bjarke Ørsted
”TV 2 står med nogle sager i bagagen, der ikke er blevet tacklet helt heldigt. Det gælder blandt andet spørgsmålet om Per Mikael Jensen afgang som direktør, hvor man ikke har set en særlig handlekraftig formand,” siger Socialdemokraternes medieordfører, Mogens Jensen.

”Der er ingen tvivl om, at når man som TV 2 står overfor et salg, skal man have en bestyrelsesformand, der er mere fremme i skoene, og det håber jeg, at Lars Liebst kan leve op til,” siger Mogens Jensen. Han er godt tilfreds med Brian Mikkelsens valg af Lars Liebst som ny TV 2-formand.

”Det er vigtigt, at man har en formand, der kan drive en forretning. Det har Lars Liebst vist, at han kan i Tivoli. Samtidig er han vokset og født ud af kulturlivet, hvilket er betryggende i forbindelse med det forestående salg. Set i det lys mener jeg, at Lars Liebst er et godt valg,” siger Mogens Jensen.

Kulturminister Brian Mikkelsen offentliggjorde fredag beslutningen om at skifte både TV 2s formand Niels Boserup og næstformand Lars Nørby Johansen ud. Ny næstformand bliver vicedirektør i Dansk Industri, Tine Roed.