Rygter om nye Apple-computere allerede denne måned

Flere medier skriver, at Apple har inviteret til et oktober-event. Her forventes det, at hele verden vil få de nye Mac-computere at se, som Apple-fans længe har glædet sig til.

Flere medier skriver, at Apple har inviteret til et event den 27. okotber. Fold sammen
Læs mere
Foto: DON EMMERT

Apple-fans kan meget vel få sig en tidlig julegave denne måned. Flere medier, der følger Apple tæt, beretter torsdag om, at Apple har sendt invitationer ud til et »Hallo Again-event« 27. oktober. Her forventes det, at Apple blandt andet vil lancere sine nye Mac-computere.

Et af de medier er MacRumors, som mange Apple-fans følger spændt om nyt vedrørende produkter og lanceringer. Mediet skriver torsdag, at »eventet ifølge forlydender vil fokusere på den nye MacBook Pro, der for første gang siden 2012 vil blive præsenteret i et nyt design«.

Ifølge MacRumors er der tale om, at Apple vil præsentere en tyndere model, der blandt andet vil have indbygget Touch ID.

Så sent som i juni skrev Quartz, at flere af de populære computere ikke er blevet opgraderet i længere tid, og at Apple allerede i juni var gået i gang med at trække nogle af de ældre udgaver af Macbook Pro tilbage fra sine forhandlere.

»Det kan betyde, at en nyere udgave er på trapperne,« lød det.