Rygte: Windows 9 bliver afsløret denne uge

Ifølge en velkendt Windows-informant vil Microsoft fremvise Windows 9 på sin partnerkonference.

Foto: JAGADEESH NV
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er muligt, at Microsoft løfter sløret for Windows 9 i løbet af ugen på sin Worldwide Partner Conference 2014. Sådan lyder det i hvert fald fra en velkendt russisk Windows-informat, skriver Tom’s Hardware.

Det skriver Version2.dk

Samme informant oplyser også, at Microsoft vil introducere Windows 8.1 opdatering 2, som efter sigende vil blive udgivet i midten af august. Opdatering vil blive den sidste større opdatering til Windows 8.

Ifølge informanten vil Microsoft fremover fjerne fokus fra Windows 8 og begynde at promovere Windows 9 til kunderne i en nær fremtid. Det skal blandt andet ske med en dyr reklameḱampagne med fokus på den velkendte startmenu i Windows.

I Windows 9 vil Microsoft implementere et nyt aktiveringssystem efter problemer i Kina, lyder det endvidere fra kilden. Med det nye aktiveringssystem skal brugeren aktivere Windows i Microsoft Store, hvorefter Windows 9 bliver bundet til computeren.

Ønsker man fremover at installere sin kopi af Windows 9 på en anden computer, må brugeren først deaktivere den tidligere installation. Gør brugeren ikke det, og installerer og aktiverer en Windows 9-licens på tre computere, vil Windows stoppe med at fungere på alle tre computere efter tre dage.

Ifølge rygterne vil den færdige udgave af Windows 9 blive udgivet i tredje kvartal 2015.

Version2 er til stede på konferencen og vil rapportere løbende derfra i denne uge.

Følg debatten på Version2.dk