Ryanairs topchefs allervildeste citater... om sig selv

En profet i sin egen tidsalder og Europas mest underbetalte og undervurderede chef. Det mener i hvert fald Michael O'Leary selv, at han er. Her er listen over hans allervildeste udtalelser om sig selv.

President of Irish budget carrier Ryanair Michael O'Leary poses prior to a press conference in Madrid on September 13, 2011. The budget airline Ryanair contributed to a 65% increase in air traffic in Spain from January to July its president announced, making clear its determination to take advantage of the crisis plaguing the country. AFP PHOTO/ DFAGET Fold sammen
Læs mere
Foto: DOMINIQUE FAGET
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ryanairs Michael O’Leary er en af de mest excentriske topchefer i Europa, der aldrig er bleg for at bringe sine holdninger til bordet. Her er nogle af hans allervildeste citater... om sig selv.

"Folk ser mig enten som Jesus, Superman eller som en afskyelig lille lort. Jeg tror, jeg er Jesus. En profet i sin egen tidsalder.”

“Jeg køber altid discount. Jeg køber billige trøjer. Jeg køber billige sko. Det er en filosofi. Jeg er bare billig.”

"Rejser rige mennesker med vores fly? Ja, jeg fløj på et i morges, og jeg er meget rig.”

"Jeg er Europas mest underbetalte og undervurderede chef. Jeg bliver betalt 20 gange så meget som den gennemsnitlige Ryanair-medarbejder, og jeg synes, at forskellen burde være større.”

"Jeg burde få Nobels fredspris - fuck Bono.”

“Selvfølgelig flyver jeg med Ryanair, men det koster mig en formue i overskydende bagage.”

"Jeg er p**** ligeglad med, om folk kan lide mig. Jeg er ikke en »cloud bunny« eller en »aerosexual«. Jeg kan ikke lide fly. Jeg ville aldrig være en pilot ligesom alle de andre hårder af tåber, som populerer flyindustrien."

"En af svaghederne ved firmaet nu er, at det er lidt billigt og muntert og overdrevet klamt, og det afspejler min personlighed.”

"Ryanairs største bedrift? At de har bragt lavprisruter til Europa og bliver ved med at sænke priserne. Deres største fejltagelse? At de ansatte mig.”