Ryanair vil lave aftaler med danske virksomheder

I næste uge besøger Ryanair en række større danske virksomheder. Flyselskabet vil indgå aftaler, der sikrer flere forretningsrejsende om bord på flyene.

Ryanair vil have flere forretningsrejsende ombord på deres fly og åbner op for at lave aftaler med større virksomheder. Foto: Robin Townsend, EPA, scanpix Fold sammen
Læs mere
Foto: ROBIN TOWNSEND

Ryanair vil have flere forretningsrejsende på deres ruter fra Danmark. Derfor er lavprisselskabet nu klar til at give fordelagtige aftaler til større danske virksomheder, skriver branchemediet Check-in.

Ryanair har tidligere fuldstændig afvist dialog med større virksomheder, der efterspurgte rabatter og fleksibilitet på selskabets afgange. Men det giver det kontroversielle flyselskab nu køb på, eftersom selskabets nordiske salgschef, Elina Hakkarainen, i næste uge tager på salgsturné til en række jyske virksomheder.

»Vi ønsker at etablere virksomhedsaftaler med rejseaktive virksomheder i Danmark og Skandinavien. Vi er ved at lægge sidste hånd på vores strategi for virksomhedsmarkedet og vil forbedre produktet. Vi har flere detaljer i løbet af de kommende uger," siger Elina Hakkarainen til Check-in.

Indtil videre vil selskabet ikke afsløre deres strategi og oplyser ikke, hvor mange aftaler de søger at indgå eller hvilke virksomheder, salgschefen skal besøge.