Ryanair flyver højt og præciserer forventningerne

Det irske flylavprisselskab præciserer sine forventninger og venter nu, at bundlinjen vil lande i den høje ende af det interval, der tidligere er blevet kommunikeret. Meldingen falder i forbindelse med selskabets generalforsamling torsdag.

Foto: JOSEP LAGO
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ryanair er højt flyvende for tiden.

Ryanairs tidligere forventninger for resultatet hed 620-650 mio. euro., men selskabet har nu præciseret forventninger til "den høje ende af intervallet," hedder det i en meddelelse.

- Vores kunder har taget godt imod vores forbedrede kundeoplevelse, vores forbedrede digitale platform og vores nye Business Plus-service. Vi forventer nu en smule højere trafikvækst for vintersæsonen, da vi åbner nye baser i Køln, Gdansk, Glasgow og Warszawa. Derudover øger vi antallet af ruter fra Dublin til britiske byer og fra Dublin til europæiske hovedstader, siger Michael O'Leary, der er Ryanairs administrerende direktør, i meddelelsen.

Ryanair stiger torsdag middag 2 pct. til 7,4 euro, mens det ser ud til, at også Norwegian nyder godt af nyheden. Aktien stiger 2,4 pct. til 219,50 norske kr. på børsen i Oslo.

Den britiske lavpriskonkurrent Easyjet stiger med 2,6 pct. til 1349 pence på børsen i London.