Ryanair åbner ny rute fra København

På trods af skepsis mellem Ryanair og fagforeningerne vælger Ryanair nu at åbne en rute fra København til Dublin. Desuden fremrykker man sit indtog i Københavns Lufthavn.

Foto: JOSEP LAGO
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Vi er opløftede af styrken i vores reservationer. Den danske forbruger elsker tydeligvis, hvad Ryanair har at tilbyde, og vi er glade for at kunne tilbyde mere,« sagde David O’Brien, driftsdirektør i København.

Den vittige irer var rejst til Danmark af to grunde. Dels for at adressere den truende konflikt med fagforeningerne, dels for at præsentere det, han kaldte »den virkelige nyhed«.

»Vi er her i en glad anledning for at annoncere vores ottende rute fra København. Vi begynder om fem ugers tid – 18. marts.«

Den nye rute skal flyves mellem København og Dublin én gang om ugen. Derudover vil Ryanair også flyve til London, Bruxelles, Madrid, Milano, Rom, Stockholm og Warszawa. Disse ruter kommer første gang i luften i tiden mellem marts og oktober i år.

Ryanair er kendt for sine slagtilbud på flyrejser, og man bruger også denne lejlighed til at give et tilbud. Billetter til Dublin i marts og april vil nemlig kun koste 69 kroner, hvis de købes inden 17. februar.

Desuden fremrykker Ryanair sin start i København fra 26. marts til 18. marts. Selskabets direktører afviste i går, at fremrykningen havde noget som helst at gøre med den pågående dialog med fagforeningerne.