Ruths Hotel i Skagen går frem for femte år i træk

Det går godt for det fashionable Ruths Hotel i Gl. Skagen. Hotellets årsregnskab viser fremgang for femte år i træk.

Som Berlingske for nylig kunne berette er stjernekokken Michel Michaud tilbage i køkkenet på Ruths Hotel i Gl. Skagen, men det er ikke den eneste gode nyhed for det lille hotel i det nordjyske. Det netop offentliggjorte regnskab viser, at hotellet ikke bare tjener penge, men at der er fremgang for femte år i træk. Fold sammen
Læs mere
Foto: Betina Garcia

Som Berlingske for nylig kunne berette er stjernekokken Michel Michaud tilbage i køkkenet på Ruths Hotel i Gl. Skagen. Den franske køkkenlegende blev for fem år siden fyret fra den restaurant, hvis ry han selv havde skabt. Men nu står han altså klar til at kokkerere til sommerens gæster.

Og det er ikke den eneste gode nyhed for det lille hotel i det nordjyske, som hver sommer, særligt i uge 29, er samlingssted for rige, kendisser og erhvervsfolk. Det netop offentliggjorte regnskab viser, at hotellet ikke bare tjener penge, men at der er fremgang for femte år i træk.

Hotellet offentliggør ikke omsætningstal, men bruttoresultatet lander på knap 24 millioner kroner mod sidste år 23 millioner kroner. Før skat lyder overskuddet på to millioner kroner.

Det hører dog med til historien, at fremgangen kun er marginal i forhold til sidste år. De fire tidligere år er indtjeningen vokset hurtigere. Ifølge regnskabet er 2017-resultatet dog bedre end forventet.