Rovsing underskriver millionkontrakt om underleverancer til USA

SSBV-Rovsing har underskrevet en kontrakt med sit amerikanske partnerselskab om underleverancer til et amerikansk rumfartsselskab til en værdi af 1,58 mio. dollar., svarende til knap 10,9 mio. kr.

Foto: SØREN STEFFEN Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det oplyser selskabet i en meddelelse til fondsbørsen.

- SSBV-Rovsing har underskrevet en aftale om underleverancer vedrørende en udviklings- og leveringsaftale, som selskabets partner i USA har indgået med en førende amerikansk hovedleverandør inden for rumfart, skriver selskabet i meddelelsen.

Underleverancen vedrører et elektrisk power test- og simuleringssystem, som både er bestilt af og vil blive installeres hos det amerikanske rumfartsselskab.

Underleverandørkontrakten indeholder flere af selskabets Solar Array Simulator (SAS) og Second Leven Protection (SLP)-produkter, og disse har været udslagsgivende for, at Rovsing vandt kontrakten, fremgår det af meddelelsen.

SAS-systemet er udset til at erstatte den komplette elektriske power test infrastruktur hos den omtalte kunde i de kommende år og kan medføre en omsætning på op til 8 mio. dollar, tilkendegiver Rovsing desuden.

Af meddelelsen fremgår det, at selskabet ser den nye kontrakt som et gennembrud til at nå det amerikanske marked.

- Aktiviteterne på det amerikanske marked vil komplementere selskabets eksisterende forretning og afbalancere eventuelle udsving på det europæiske marked, skriver Rovsing.