Rockwool bygger nyt produktionsanlæg i USA

Rockwool investerer en lille milliard danske kroner i et nyt produktionsanlæg i West Virginia, USA, der forventes at skabe 150 nye arbejdspladser.

Rockwools direktør Jens Birgersson Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Til oktober forventer den danske isoleringsvirksomhed, Rockwool, at tage det første spadestik til et nyt, stort produktionsanlæg i Vest Virginia, USA.

Anlægget forventes at være klar til at producere stenuld i begyndelsen af 2020, og Rockwool budgetterer med en samlet investering i anlægget på 150 millioner dollar (982 millioner kr.). Det nye produktionsanlæg vil dække ca. 43.000 kvadratmeter og beskæftige 150 personer fra ledelsesniveu til produktionslinje.

»Vi stræber efter at fortsætte vores tocifrede vækst i USA, og det nye produktionsanlæg vil spille en vigtig rolle i at sikre, at vi møder kundernes efterspørgsel efter ikke-brændbart stenuldsisolering på dette marked,« siger Rockwools koncernchef, Jens Birgersson.

Produktionsanlægget vil styrke Rockwool- koncernens tilstedeværelse i Nordamerika, hvor selsakbet allerede er tilstede i Marshall County, Mississippi, Milton, Ontario og Grand Forks, British Columbia.