Riskær Junior i vækst-eventyr

Frederik Riskær Pedersen har sammen med sin barnsdomsven Peter Ladegaard stormende succes med oversættelsesbureauet Easytranslate. Ambitionen er at sætte sig på det globale marked.

Frederik Riskær Pedersen følger sin fars iværksætterkarriere og har succes med et oversættelsesbureau. Han forventer, at de vil omsætte for 40 mio. kr. næste år.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Michael Jensen

Der har været fart på vækstmotoren i virksomheden Easytranslate. En virksomhed som Klaus Riskær Pedersens søn Frederik Riskær Pedersen sammen med studiekammeraten Peter Ladegaard står bag og siden 2010 har drevet mod succes. Det skriver Børsen. 

De to har ramt ned i et område, hvor der har været et behov for kvalitetsløsninger inden for oversættelse. Især erhvervslivet har hevet i de to danske iværksættere. Både mindre og mellemstore virksomheder har fået oversat dokumenter. Men også store internationale giganter har benyttet sig af Easytranslate. 

Firmaet opererer lige nu i fire lande- Tyskland, Sverige Norge og Tyskland. De har indtil videre 12 ansatte, og virksomhedens oversættere håndplukkes i hele verden. Det tal vil der blive skruet endnu mere op for. Planen er, at virksomheden de næste 12 måneder vil indtage to nye lande og udvide medarbejderstablen.

Frederik Riskær Pedersen og Peter Ladegaard har ambitioner om at sætte sig tungt på markedet og ikke blive glemt i strømmen af mange andre oversættelsesfirmaer.

»I 2014 skal vi omsætte for 40 mio. kr. Hvis det lykkes, bliver vi et af de 100 største oversættelsesbureauer i verden. Det er også den langsigtede målsætning og vision at blive global. Når man siger oversættelse, skal man sige Easytranslate,« forklarer Peter Ladegaard.