Riskær forsøger comeback som spekulant

Klaus Riskær, der håber på snarlig løsladelse, genoptager sit virke som finansjonglør

Klaus Riskær Fold sammen
Læs mere
Foto: Lea Meilandt Mathiesen
Den fallerede tidligere finansjonglør Klaus Riskær Pedersen vil forsøge at gøre et comeback som valutaspekulant og aktieinvestor.

Dagbladet Børsen skriver, at comebackforsøget sker i regi af selskabet Reboot ApS, der er ejet af Riskærs tre sønner, Frederik, Christian og Kristoffer.

De har indgået en aftale med Klaus Riskær Pedersen om, at han skal forestå den strategiske og forretningsmæssige udvikling af selskabets og datterselskabers projekter.Blandt de nyeste tiltag er valutaspekulation, handel med aktier og investeringer i renteinstrumenter, fremgår det af regnskabet for Reboot ApS.

Den bedrageridømte Klaus Riskær forventer ifølge Børsens oplysninger, at han kan gøre sig fortjent til en udslusning fra fængselscellen allerede til februar.

Oprindeligt søgte Riskær om udslusning fra Sdr. Omme per 4. oktober, hvor han havde afsonet halvdelen af sin straf på seks års fængsel.

Men han modtog ifølge egne oplysninger afslag med henvisning til, at politiet var i gang med at efterforske grundlaget for en ny straffesag.Foruden den nye straffesag har det også spillet ind, at Klaus Riskær under udgang i strid med reglerne tog til såvel London som Ibiza for at holde ferie og for at gennemføre forretningsmøder, skriver Børsen.

I november valgte Bagmandspolitiet at tiltale Riskær for groft skyldersvig og for i strid med sin rettighedsfrakendelse at have styret sine virksomheder fra cellen.

/ritzau/