Rigmand klar med opbakning til Amagerbanken

Mangemillionæren Jesper Reinhardt, der sidder i Amagerbankens bestyrelse og ved sidst pengejagt skød et større millionbeløb ind i banken understreger, at han igen er klar til at støtte den kriseramte bank.

Jesper Reinhardt Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Listen over storkunder i Amagerbanken der stadig har penge på kistebunden er skrumpet betydeligt de senere år, men en af dem der fortsat tjener gode penge er Suzuki-importøren Jesper Reinhardt.

Han er tredje generation i virksomheden C. Reinhardt, som han ejer via sit private selskab Buster Holding, som ved årsskiftet havde en egenkapital på en kvart milliard.

Ved sidste kapitalrejsning i Amagerbanken var Jesper Reinhardt en af redningsmændene med aktiekøb for et millionbeløb, og han understreger, at han igen er klar til at bakke op om banken.

”Jeg har besluttet mig for at bakke op om den kommende emission. Jeg har ikke set prospektet endnu, men jeg har taget stilling. Jeg tror bestemt på at banken har en fremtid,” siger Jesper Reinhardt, der ud over at være storkunde i banken også har siddet i bestyrelsen siden 2009.

Han tror på, at banken sagtens kan få en stabil indtjening de kommende år, og understreger at risikoen for yderligere nedskrivninger i fremtiden ikke skræmmer ham.

”Jeg er helt overbevist om, at der nu er foretaget de nødvendige nedskrivninger, så vi kan kigge fremad, for som formanden sagde på generalforsamlingen, så er der bestemt behov for en mellemstor bank i hovedstadsområdet,” siger han.

På gårsdagens ekstraordinære generalforsamling i den pressede bank var flere aktionærer på talerstolen og lufte deres tydelige utilfredshed og bekymring for situationen i banken, men Jesper Reinhardt ryster ikke på hånden.

”Hvis jeg ikke vidste bedre og blot troede på, hvad der står i aviserne, så ville jeg også miste modet,” påpeger han.