Rigmand kendte intet til svindel

Det kom som en total overraskelse i dag for velhaveren og motorcykelimportøren Jesper Reinhardt, at Erik Skov Pedersen har misbrugt hans navn i fiktiv handel med privathospital.

Motorcykel- og scooterforhandler Jesper Reinhardt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Christian Als
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Rigmanden Jesper Reinhardt, som i forvejen må kæmpe med negativ presse som tidligere bestyrelsesmedlem i Amagerbanken, bliver nu trukket ind i en ny kontroversiel sag.

Det viser sig, at Erik Skov Pedersen, som er gift med den konservative politiker, Henriette Kjær, har brugt Reinhardts firmas navn som fiktiv køber af et privathospital.

Som Berlingske Business skrev lørdag, har den fynske ejendomsmatador Borris Tangaa Nielsen gennem mange måneder svævet i den tro, at han havde solgt tre byggeprojekter til tilsammen 150 mio.kr., 92 ungdomsboliger i Roskilde, 23 rækkehuse i Glostrup og et privathospital i Brøndby til henholdsvis PensionDanmark, PKA og en privat ejendomsinvestor.

Af udskriften fra retsbogen fra Retten i Lyngby fremgår det, at denne private investor er Jesper Reinhardts selskab, Buster Holding A/S.

"Det har jeg intet hørt om, jeg aner intet om, at mit selskab er involveret." Sådan lyder velhaveren og Suziki-importøren, Jesper Reinhardts reaktion på oplysningen om, at hans selskab, Buster Holding A/S er blevet misbrugt af Erik Skov Pedersen.

Reinhardt stod ved middagstid mandag i køen i lufthavnen på vej på ferie, da Berlingske Business nåede ham over mobilen. Jesper Reinhardt satte straks sin økonomichef, Jakob Fredlev til at finde ud af, hvad der er op og ned på sagen.

Nordsjællands politi, som efterforsker sagen om Erik Skov Pedersens bedrageri, underrettede allerede i sidste uge pensionskasserne PKA og PensionDanmark om, at deres navne havde misbrugt til at fremstille falske købsdokumenter. Men politiet har ikke nået af orientere Jesper Reinhardt:

"Det er vi ikke lige nået til," siger politiinspektør Karl Erik Agerbo fra Nordsjællands Politi.