Rigmand har kig på Danske Banks irske problembørn

Danske Bank er tæt på at få solgt en stor bid af sin irske ejendomsportefølje til investeringsfonden Green Reit, som rigmanden John Paulson står bag.

Rigmanden John Paulson har indgivet det højeste bud på en stor ejendomsportefølje ejet af Danske Bank i Irland. Fold sammen
Læs mere
Foto: EDUARDO MUNOZ
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det bliver med stor sandsynlighed rigmanden John Paulson, der overtager en kæmpestor luns af Danske Banks problembarn - de irske ejendomsinvesteringer.

Ifølge flere kilder forsøger Danske Bank at få 135 millioner euro for porteføljen, som omfatter både butikker, kontorer og en parkeringsplads. John Paulson har tilsyneladende givet det højeste bud og forhandler nu alene med Danske Bank salget.

Hverken Danske Bank, Green Reit eller Grant Thonton i Dublin, som rådgiver banken om salget af de irske ejendomsbesiddelser, har ønsket at kommentere rygterne, skriver Bloomberg.

John Paulson blev milliardær i 2007, da han investerede i et fald i det amerikanske marked for subprime-lån, der som bekendt brød sammen kort tid efter. Hans investeringsfond Paulson & Co. ejer omkring 13 procent af Green Reit.