Rias præget af hård konkurrence og vigende aktivitet

Roskilde-virksomheden Rias kom ud af regnskabsåret 2012/13 med tilbagegang på såvel top- som bundlinje. I regnskabsåret 2013/14 venter selskabet dog at løfte indtjeningen gevaldigt.

Læs mere
Fold sammen

Efter et resultat før skat i 2012/13 på 2,8 mio. kr. venter selskabet i indeværende regnskabsår et resultat på mellem 6 og 9 mio. kr. I 2012/13 faldt selskabets omsætning med 1,9 mio. kr. til 238,2 mio. kr., og nettoresultatet blev på 2,8 mio. kr. mod 4,3 mio. kr. året før.

- Regnskabet er påvirket af en fortsat afdæmpet aktivitet på et meget konkurrencebetonet marked. Desuden er omkostningerne steget som følge af en intensiveret salgsindsats, skriver Rias i regnskabet.

Selskabets administrerende direktør Henning Hess siger i regnskabet, at Rias i årets løb har gennemført en markant justering af driften på næsten alle områder, hvilket er sket på baggrund af en stærk konkurrence og den vigende aktivitet, som især har præget byggesektoren.

- Vi har samtidig styrket salgsindsatsen for at udnytte de mulighed, der vil opstå de kommende måneder og år i takt med, at vi forventer, at markederne normaliseres. Det er Rias' målsætning at fastholde positionen som den største udbyder af plasthalvfabrikata i Danmark, siger Henning Hess i regnskabet.