Revisorer ansætter Hjort Frederiksens spindoktor

Charlotte Jepsen, spindoktor hos beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen, overtager fra nytår direktørstolen i Foreningen af Statsautoriserede Revisorer.

Beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen mister til nytår sin spindoktor, Charlotte Jepsen, der skal være administrerende direktør i Foreningen af Statsautoriserede Revisorer.

Hun afløser Uffe Conrad, der har været administrerende direktør i FSR i 19 år, men nu går på pension.

Den 45-årige Charlotte Jepsen glæder sig til at starte i sit nye job:

»Det handler først og fremmest om at varetage organisationens medlemmers interesser over for politikere og myndigheder. Men jeg føler mig godt klædt på, da jeg netop har arbejdet for politikere og myndigheder i mange år,« siger Charlotte Jepsen.

Hun mener, revisionsbranchen er inde i en rivende udvikling og står over for nogle svære udfordringer – blandt andet med at rekruttere nye medarbejdere.

Men hvad vil du gøre ved branchens rygte som grå og støvet?

»Der ligger klart en opgave rent imagemæssigt. Men jeg frygter nu egentligt ikke så meget, at det bliver en kamp op ad bakke, fordi jeg ved, der er mange, unge, ambitiøse og spændende mennesker i branchen,« siger Charlotte Jepsen.

Hun har dog ikke det store kendskab til branchen og kommer således med nye og friske øjne, hvilket måske netop er det, Foreningen af Statsautoriserede Revisorer har manglet.

Charlotte Jepsen er gift og har to børn.