Restaurantkongens arbejdsmoral: Hæng i som en kineser

Stifteren af restaurant-kæden Madklubben, Anders Aagaard Jensen giver Berlingskes læsere sin opskrift på, hvad hårdt arbejde er

Foto: Mads Nissen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Anders Aagaard Jensen er en af Københavns mest succesfulde restauratører. I 2014 åbner han fire nye restauranter i Madklubben-kæden. Fundamentet for det hele er hårdt arbejde:

Succes-restauratøren illustrerer sin egen indstilling til arbejde således:

"To mennesker bygger hvert sit plankeværk. Den ene kommer ikke altid om mandagen, for han er måske træt ovenpå weekenden. Han kommer tirsdag, men skal også lige spise frokost og på noget kursus. Onsdag arbejder han nogle timer, men går tidligt, fordi han skal afspadsere. Han har måske nået otte meter, da han holder fyraften fredag."

"Den anden, det er mig. Jeg har bygget tyve meter, da arbejdsugen er slut, og jeg klarer yderligere ti meter i weekenden," siger Anders Aagaard Jensen.

"Hvorfor overhaler kineserne os?" spørger han retorisk. "Fordi de står tidligt op og går sent i seng. Ikke så meget hokus pokus," lyder hans eget svar spørgsmålet.