Reklameklassiker får et twist

Den ikoniske reklamefilm for Tuborg Julebryg udkommer i dag i en særudgave på Post Danmarks Facebook-side for Ønskeskyen. Hjaltelin Stahl er bureauet bag, mens Wibroe, Duckert & Partners også har været involveret.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Traditionen tro kører den ikoniske tv-reklame for Tuborg Julebryg hen over skærmen i de glade julemåneder, men fra i dag kan danskerne opleve en helt særlig version af reklamen på Facebook.

Her optræder postbuddet fra Post Danmark som gæstestjerne og julemandens hjælper. Det er postbuddet, der leverer julehilsnerne og julegaverne til danskerne.

- Derfor er vi gået med til at lave en særudgave af reklamefilmen til Facebook, hvor Post Danmarks postbud optræder som karakter, siger Jeppe Boel, Senior Brand Manager fra Carlsberg. Det skriver Markedsføring.dk.

Han uddyber, at samarbejdet mellem de to store danske brands giver rigtig god mening, da danskerne forbinder dem med julen.

- Tuborg Julebryg og J-dagen er blevet en del af danskernes juletraditioner på linje med julekort og julepost. Både Tuborg og Post Danmark arbejder for at bevare danskernes juletraditioner og leverer begge julehygge, der bringer mennesker tættere sammen, siger Jeppe Boel.

Glæde hos Post Danmark

Hos Post Danmark er man rigtig glade for, at Carlsberg var åbne for idéen om at lave en særudgave af den klassiske reklamefilm.

- December er den travleste tid for julemanden – og postbuddet er i høj grad hans hjælper nummer 1. Ikke mindst i lyset af den stigende nethandel, hvor det netop er postbuddet, der leverer de mange julegaver, som danskere i stigende grad bestiller via nettet, fortæller Brian Jakobsen, marketingchef fra Post Danmark.

Filmen er lavet som en samproduktion mellem Carlsberg og Post Danmark. Der er lagt stor vægt på at respektere den originale film og pointe, da det er første gang, der røres ved den gamle reklamefilm i 31 år.

Den nye figur er tegnet hos Wibroe, Duckert og Partners, der har skabt den originale film, og nænsomt bragt til live af den samme animator, der remasterede og digitaliserede den originale Tuborg julefilm i 2012.

Filmen er produceret af Hjaltelin Stahl og Pegasus Production. Det sriver Markedsføring.dk.

Den særlige udgave af den klassiske reklamefilm bliver lanceret i dag på Facebook-sitet tilhørende Post Danmarks digitale ønskeliste Ønskeskyen. Og man kan finde den på Tuborg Julebrygs Facebook-site i morgen.

Se med her: