Rejsesite går offline

Rejsesøgemaskinen momondo lancerer ny cityguide til iPad, som gør rejseinformation om en række storby-destinationer tilgængelig offline. Med den nye ”momondo places”-app undgår rejsende dermed at blive flået af teleoperatørernes dyre udenlandstakster.

Rejsesitet momondo lancerer ny app til iPad, som indeholder tips og ideer til seværdigheder i henholdsvis Barcelona, Berlin, København, London, New York, Paris og Rom. Fold sammen
Læs mere

Rejsesitet momondo lancerer ny app til iPad, som indeholder tips og ideer til seværdigheder i henholdsvis Barcelona, Berlin, København, London, New York, Paris og Rom.

App’en udmærker sig ved, at alt indhold er tilgængeligt offline, og betyder, at den rejsende både kan bruge app og kortfunktion på farten, uden at risikere en dyr ekstra-regning for brug af mobilt internet i udlandet.

Den nye app “momondo places” er foreløbigt tilgængelig på iPad, men vil på sigt også blive lanceret til smartphone, ligesom app’en også vil blive udbygget med flere destinationer end blot de syv mest populære storbyer.

Guiden er designet, så den ser ud og føles som en fysisk guidebog. Hver cityguide har mere end 200 tips, der er kategoriseret efter humør, herunder kategorierne ”romantic”, ”social”, ”family”, ”local”, ”cultural” og ”fancy”, som er markeret med forskellige farver i et såkaldt farvehjul.

Med app’en kan den rejsende således vælge en kategori på farvehjulet, hvorefter app’en skræddersyer en guide, som passer til det rigtige humør - og den måde, den rejsende foretrækker at rejse på.

Julie Pedersen, pressechef for momondo fortæller i en pressemeddelelse, at ”momondo places” er designet som et værktøj, som skal tilføre en ny dimension til planlægning af rejser.

- Det, at du kan bladre igennem siderne af en virtuel bog og sortere indholdet efter farver, er en helt ny måde at gå på opdagelse i ens yndlingsbyer på, siger Julie Pedersen.

- Desuden har vi valgt, at app’en skal være gratis, fordi momondo netop skal kunne inspirere og guide rejsende i de valg, som de træffer. Samtidig er det et helt fantastisk værktøj, mens du er på farten, fordi du nemt kan lave din helt egen guide og ikke behøver at være online for at bruge hverken indhold eller kort, fastslår hun.

Så snart “momondo places” er downloaded til iPad’en, er alt indhold tilgængeligt offline, hvorefter brugeren kan lave sin egen personlige rejse-guide til ét af de syv populære storby-rejsemål.