Ree klar til retssag mod Amagerbanken

Den tidligere storaktionær Karsten Ree er klar til at hive konkursramte Amagerbanken i retten.

- Alt tyder på, at Amagerbankens tidligere ledelse har givet både mig selv og staten fejlagtige oplysninger, og den slags bør få konsekvenser, siger Karsten Ree til Morgenavisen Jyllands-Posten. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Bøje Nielsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Rigmanden Karsten Ree vil ikke lade det gå i glemmebogen, at konkursen i Amagerbanken har kostet ham 800 millioner kroner.

Den tidligere storaktionær er klar til at hive banken i retten for at forsøge at få nogle af sine tabte penge tilbage.

- Jeg har selvfølgelig i sinde at gøre noget ved det, men tiden må vise, præcis hvilke retslige skridt, der skal tages.

Læs også: Sådan har Karsten Ree brugt milliarderne

- Alt tyder på, at Amagerbankens tidligere ledelse har givet både mig selv og staten fejlagtige oplysninger, og den slags bør få konsekvenser, siger Karsten Ree til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Han understreger dog over for avisen, at han vil afvente den uvildige undersøgelse af den krakkede bank, inden han beslutter sig for, hvem han vil hive i retten og for hvad.Milliardæren håber samtidig på, at andre aktionærer kaster sig ud i en retssag.

Hvis den uvildige undersøgelse viser, at det er noget at komme efter, så forventer direktør i Dansk Aktionærforening Charlotte Lindholm ikke, at Ree kommer til at være alene.

Læs også: Her er Amagerbankens helte og skurke

- Det er vigtigt at huske, at der er forskel på handlinger, som er umoralske, og så ulovlige. Men bankTrelleborg-aktionærernes gruppesøgsmål åbner for muligheder, som bestemt skal forfølges, hvis der er noget at komme efter, siger hun til Jyllands-Posten.

/ritzau/