Redning opgivet - Sjælsø på vej i konkurs

Sjælsø Gruppen er på vej i konkursbehandling, efter at bestræbelser på en rekonstruktion er endt resultatløse.

Foto: Jonas Skovbjerg Fogh. Sjælsø-gruppen forsøgte sig med en rekonstruktion men erkender nu, at det ikke lader sig gøre.
Læs mere
Fold sammen

»Igangværende byggerier på Margretheholm, Teglholmen, projektet Søborg Huse samt rækkehusprojektet i Egå videreføres. De involverede banker og investorer har afgivet positive tilkendegivelser om fortsat at ville medvirke hertil,« skriver Sjælsø Gruppen i en meddelelse.

Derudover vil byggestyringsopgaven vedrørende Copenhagen Towers etape 2 blive videreført i et fortsat samarbejde med bygherren og dennes bankforbindelse.

»Derimod er der ikke mulighed for at understøtte Sjælsøs aktiviteter i Polen, Sverige og Finland, der derfor må forventes afviklet,« skriver Sjælsø.

Selskabet tilføjer, at kuratorerne i den nærmeste fremtid nu og i samarbejde med selskabernes bankforbindelser vil undersøge mulighederne for etablering af et managementselskab, der i et samarbejde med byggeorganisationerne tilknyttet ovennævnte projekter, skal søge at sikre flest mulige værdier for selskabernes kreditorer og andre interessenter.