Rambøll henter finansdirektør fra Maersk Drilling

Ingeniørkoncernen Rambøll har hyret en ny finansdirektør, og valget er faldet på Marianne Sørensen, der kommer fra en tilsvarende stilling hos Maersk Drilling.

Marianne Sørensen er udnævnt som ny CFO i Rambøll Gruppen - hun kommer fra en tilsvarende stilling hos Mærsk. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver Rambøll i en pressemeddelelse.

Marianne Sørensen har været finansdirektør i A.P. Møller-Mærsk-divisionen siden 2008, og hun startede med at arbejde for konglomeratet i 1990.

Hun tiltræder stillingen hos Rambøll den 1. januar 2018, hvor hun overtager for finansdirektør Michael Rosenvold, som i efteråret skiftede til softwarevirksomheden Simcorp.

- Det er en fornøjelse at byde Marianne Sørensen velkommen som ny CFO og medlem af koncernledelsen i Rambøll. Som tidligere CFO hos Maersk Drilling kommer Marianne med den rette kombination af stærke finansielle kompetencer, omfattende ledelseserfaring og international erfaring.

- Jeg er overbevidst om, at Mariannes erfaring og performance-fokus vil blive et vigtigt aktiv for Rambølls fortsatte vækst og udvikling, siger Rambølls koncernchef, Jens-Peter Saul, i pressemeddelelsen.

/ritzau/FINANS