Radio24syv lancerer flere erhvervsprogrammer

Radiokonceptet Millionærklubben udvides med en aftenudsendelse og helt nyt radiomagasin om Kina skal sætte mere fokus på erhvervsstoffet hos Radio 24syv.

Kanalchef-makkerparret Mikael Bertelsen (tv) og Mads Brügger (th) på Radio24syvs premiereaften i 2010. Programmet Millionærklubben har været med fra starten og udvides nu med en aftenudsendelse. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest Andersen

To investeringseksperter med en mission om få en pulje penge til at yngle, og en vært der får dem til at fortælle om deres gode og ikke mindst mindre gode investeringer, har vist sig at være god radio.

Så god, at Radio24syv nu udvider programmet Millionærklubben, der ellers har huseret i radioens formiddagsflade, med et program om aftenen. Når danskerne slubrer deres aftenkaffe er der stadig åbent og fuld gang i handlen på børserne i USA, og derfor får Millionærklubben Aften særlig fokus på det internationale marked.

Som i formiddagsprogrammet skal to kombattanter konkurrere om at få deres pengepulje til at vokse mest muligt. Her får aftenudsendelsen et ungt islæt i form af den 24-årige Christopher Wold, der på trods af sin unge alder har investeret i aktier siden 2006 og blogger om det på hjemmesiden Sqwiitrader.

På den modsatte banehalvdel står et andet ungt hold: De tre CBS-studerende - og involverede i landets første investeringsfond bestyret af studerende, FinanceLab - Frederik Søgaard Ploug, Sarah Louise Hansen og Dan Grønbæk Olesen.

Programmet bestyres af journalist på Berlingske Business Annette Sand og bliver sendt mandag til torsdag klokken 22.05-23.

”Det har fra starten været en ambition for Radio24syv at have et stærkt globalt udsyn og Millionærklubben Aften vil være med til at styrke dette udsyn,” siger Radio24syvs chefredaktør Jørgen Ramskov i en pressemeddelelse.

Ved siden Millionærklubben Aften udvider kanalen også rækken af Globus-programmer. Hver søndag eftermiddag skal værten Louise Windfeldt-Høeberg sammen med de to journalister og Kina-kendere Christina Boutrup og Jonas Parello-Plesner forklare udviklingen i det store land, der med fuld fart er på vej til at blive verdens største økonomi.