Q8 vil hjælpe langdistancekærester med hotdog og servicetjek

Benzinkæden Q8 lancerer en temmelig utraditionel konkurrence målrettet langdistancekærester og personer, der bor langt fra hinanden. Betalt brændstof, servicetjek af bilen og en hotdog er præmien på højkant.

Benzinkæden Q8 lancerer en temmelig utraditionel konkurrence målrettet langdistancekærester og personer, der bor langt fra hinanden. Betalt brændstof, servicetjek af bilen og en hotdog er præmien på højkant. Fold sammen
Læs mere
Foto: Kristoffer Juel Poulsen

Der er jo noget med, at ægte kærlighed ikke kender nogen grænser, og for en ikke ubetydelig gruppe af mennesker lever den i bedste velgående trods hundredvis af fysiske kilometer mellem de forelskede.

Det kan dog kræve sin mand eller kvinde at køre på tværs af landet hver weekend, og nu forsøger benzinkæden Q8 med en lidt alternativ konkurrence, der skal være en håndsrækning til de elskende på farten.

Kæden udlodder således en præmie til par eller andre personer, der må rejse langt for at se hinanden. Præmien er en middag på en af kædens tankstationer, gratis brændstof til turen og et servicetjek af bilen.

»De vil få en to-retters menu, hvor den første ret er en af vores hotdogs med en ny pølse med højere kødindhold. Der vil blive dækket op med hvide duge, for hvis de er kærester, skal det være lidt romantisk,« siger Jytte Wolff-Sneedorff, kommunikationschef hos Q8 og understreger, at det også kan være bedsteforældre og børnebørn, veninder eller andre, der skal køre langt for at se hinanden, der kan deltage.

Er det ikke et lidt akavet forsøg på at slå plat på kærligheden, I bevæger jer ud i med den her kampagne?

»Vores motivation er, at vi gerne vil vise, at vi interesserer os for vores kunder som mennesker. Vi vil gerne være en hjælpende hånd til dem, der skal køre langt for at se hinanden,« siger Jytte Wolff-Sneedorf.

For at komme i betragtning til konkurrencen skal man indsende en ansøgning. En formular kan findes på kædens hjemmeside.