PwC køber IT Quality

Konsulenthuset vil stå stærkere inden for IT-infrastruktur og bekæmpelse af kriminalitet på nettet.

Konsulenthuset vil stå stærkere inden for IT-infrastruktur og bekæmpelse af kriminalitet på nettet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Revisions- og konsulenthuset PwC har købt den 16 år gamle IT-konsulentforretning IT Quality for at styrke sin viden og indsats inden for IT-infrastruktur og bekæmpelse af cyberkriminalitet.

Prisen er ikke oplyst, men IT Quality, der er etableret i 1998, bliver en del af PwCs division for sikkerhed og teknologi. Jan Christiansen, der er partner og leder for konsulentforretningen i PwC, kalder købet »det perfekte match«.

»PwC og IT Quality har hver for sig leveret ydelser inden for infrastruktur og adgangsstyring men har har haft forskellige tilgangsvinkler og forskellige løsninger. Nu kan vi sammen levere en komplet pakke lige fra strategisk rådgivning over kravspecificering til teknisk implementering,« siger han.

35 medarbejdere

IT Qualitys 35 ansatte arbejder fra hovedkontoret i Brøndby ved København og flere regionalkontorer med identitetsstyring, styring af computere, drift og overvågning samt leverancer til undervisningssektoren og har Mads N. Madsen som administrerende direktør.

I 2006 fusionerede IT Quality med QualityNet

PwC, som tidligere hed PricewaterhouseCoopers, hører til blandt verdens største konsulenthuse. I Danmark er der godt 1.700 ansatte på de 16 kontorer.