Prøv hybridbil under klimamøde

Foruden at stille hybridbilen Prius til rådighed for mødedeltagerne, kan interesserede under flere parallelle arrangementer både prøve bilen og lære at køre miljørigtigt i en køresimulator.

Hybridbilen Prius udleder kun 89 gram CO2 pr. kilometer og er derfor en vigtig deltager på de mange klimaarrangementer, som finder sted i forbindelse med COP15 topmødet i København i december. Foto: Toyota. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Vær miljørigtig og kør en tur i en Toyota Prius under klimatopmødet i København i næste måned.

Det er nemlig ikke kun deltagere i COP15 klimatopmødet, der kan køre i bilen – ved flere parallelle arrangementer kan man prøve bilen – plus lære at spare op mod 30 procent på brændstoffet ved en tur i en særlig ECO køresimulator.

Med fokus på ECO Driving og nye teknologier deltager Toyota på Copenhagen Climate Exchange – den folkelige klimamesse, som afholdes i Øksnehallen i perioden fra 3. til 6. december.

Messen er åben for alle og sætter generelt fokus på de klimaaktiviteter, der er gang i overalt.
Ugen efter – under Dansk Industris klimamesse Bright Green i Forum den 12.- og 13. december – viser Toyota sine klimavenlige teknologier og sin vision om nul udslip, som er virksomhedens overordnede indsats for at mindske miljøbelastningen i hele bilens livscyklus og ikke mindst i bilens brugsperiode, hvorfra op mod 90 procent af bilens samlede miljøbelastning kommer.

DI-udstillingen er begge dage åben for offentligheden, og har til formål at vise de mange klimavenlige teknologiske løsninger, der udbydes af danske virksomheder.