Priskrigen skudt i gang på fladskærme

Ny netbutik, der forhandler bl.a. fladskærme, mobiltelefoner og bærbare computere, lægger hårdt ud, men konkurrent svarer hurtigt igen. Priskrigen skudt i gang.

Happii.dk er navnet på en ny netbutik, der har som ambition at være blandt de tre billigste udbydere af forbrugerelektronik og hårde hvidevarer i Danmark.

Happii.dk lagde fra land med bl.a. et tilbud på et 42" LCD Phillips fladskærms-TV for 9.279 kroner. Men konkurrenten wupti.dk svarede prompte igen på den nye konkurrence og bankede prisen ned med 1.200 kroner. Det skriver epn.dk.

Mandag eftermiddag ville den administrerende direktør for happii.dk ikke love, at de ville sænke prisen endnu mere, men sikkert er det, at der er lagt op til priskrig.

"Vi vil ligge i top 3 - og gerne være billigst, og på vores tilbud vil vi være helt fremme i skoene, men vi kan ikke undgå, at konkurrenter dumper priserne på enkelte produkter, så det er utopi, at vi altid kan være billigst med alle 1.200 varer," siger adm. direktør for happii.dk, Poul Thyregod til epn.dk.

Han pakker det ikke ind, når han siger, at han vil starte en regulær priskrig på IT-udstyr.

"Hvis der ikke var priskrig før, så begynder den i hvert fald nu, for vores mål er at æde markedsandele,” siger happii.dk-direktøren.

Happii.dk er ejet af Elbodan, som også står bag punkt1, Expert og Lysmesteren.