Presset Expert slår igen i krigen mod Elgiganten

Elektronikkæden Expert får rekordunderskud, men satser alligevel et trecifret millionbeløb på opbygningen af ny kæde, der skal slå Elgiganten.

Elektronikkæden Expert får rekordunderskud, men satser alligevel et trecifret millionbeløb på opbygningen af ny kæde, der skal slå Elgiganten. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang

Selv om pengene fortsat fosser ud af detailkæden Expert - sidste år fik kæden et rekordtab på 161 mio. kr. - er topchef Jesper Boysen ved at gøre klar til investeringer for et trecifret millionbeløb.

Det skriver Børsen.

»Det var forventet, at vi fortsatte med underskud, men det blev dyrere, end vi havde troet,« siger Jesper Boysen, der kom til Expert i 2013 fra ærkerivalen Elgiganten, og som fortsat har den fulde opbakning fra kædens norske ejere.

Kædens nye investeringer skal inden 2018 munde ud i 25-28 nye varehuse under navnet Power. Til september åbner det første i en tidligere Tæppeland-forretning i Glostrup. I alt fem skal åbne inden jul. Det vil bl.a. ske i det kommende Big-storcenter i Herlev og i Rosengårdcentret i Odense, mens de sidste to adresser i København og på Frederiksberg er hemmelige.

Jesper Boysens million-satsning ligner bl.a. målt på størrelsen Elgigantens koncept. Detailhandelsekspert Bruno Christensen vurderer, at Jesper Boysen kan få succes med sin satsning, hvis han har kapital nok til markedsføringen.

"Og det vurderer jeg, at han har," siger Bruno Christensen til Børsen.