Preben Damgaard skyder penge i konkurrent til Just Eat

Navision-rigmanden Preben Damgaard skyder millioner i take away-virksomheden Orderyoyo, som vil tage en stor bid af Just Easts omsætning.

Preben Damgaard Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann Olesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver dagbladet Børsen.

Sammen med tidligere formand i Secunia og Mofibo, Jesper Johansen, og venturefonden Seed Capital, vil Damgaard rejse 18,5 mio. kr. til det blot et år gamle selskab, der blev stiftet af serieiværksætteren Thor Angelo.

- Take away-markedet er på lige i underkanten af 100 mia. dollar om året. Det er ligesom strøm i ledningerne, alle skal have take away-mad, og det vokser hver eneste måned, siger Preben Damgaard til dagbladet Børsen.

Ifølge Preben Damgaard kan Orderyoyo, der allerede har landet aftaler med 650 spisesteder, snuppe en betydelig del af Just Eats kunder ved at være billigere og tilbyde individuelle løsninger.

Til forskel fra andre kendte madportaler, som Just Eat og Hungry.dk, tilbyder Orderyoyo restauranterne deres eget bestillingssystem på nettet og muligheden for at tilkøbe en app. Hvor det hos Just Eat er restauranterne, der betaler en vis procentdel af hver bestilling, satser Orderyoyo i stedet på en abonnementsordning, der koster 295 kr. om måneden.