Post Danmark i alliance mod ISS

Fem store virksomheder er gået sammen i en alliance med det formål at slå servicegiganten ISS, der er den absolut største leverandør af brede serviceløsninger i landet.

Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver Jyllands-Posten, hvor stifter og hovedaktionær af det nyetablerede joint venture, FN af 4. juli 2007 A/S, Peer C. Krogh, siger:

"I de seneste måneder har vi lært hinanden bedre at kende, og vores samarbejde fungerer godt. Derfor tager vi nu skridtet fuldt ud, hvor vi etablerer det, man kan kalde en fælles salgscentral. Vi får alle flere strenge at spille på, og derfor vil vi kunne matche ISS, når det handler om at servicere de store kunder."

Den 10. august kommer selskabet til at hedde Facility Network :

Allerede sidste år annoncerede de fire servicevirksomheder Forenede Service, Dansikring, Glenco og HedeDanmark, at de skulle i krig med ISS.

Nu får de fire servicevirksomheder selskab af Post Danmark, og hvert selskab ejer 20 procent af det nyetablerede joint venture.

Alle fem virksomheder har arbejdet med Facility Services på hvert deres område. Post Danmark skal bidrage med intern postservice, ligesom selskabet i dag dækker den interne postgang i en lang række virksomheder.

Desuden distribuerer Post Danmark også intern post mellem virksomheders hovedafdelinger som f.eks. Novozymes. Og selskabet kan bidrage med scanningsopgaver, hvor Post Danmark scanner post eller andre dokumenter i en virksomhed og sender det ud elektronisk til medarbejderne.

Kilde: Jyllands-Posten