Populær bøfkæde åbner ny restaurant i København

Det populære steakhouse MASH udvider kæden af restauranter med en ny restaurant på toppen af Tivolis hoteltårn i København.

Foto: Thomas Lekfeldt. MASH stifter og CEO hos Copenhagen Concepts (der står bag Mash) Jesper Boelskifte.
Læs mere
Fold sammen

Steakhouset MASH er godt i gang med at brede sig både inden for landets grænser og uden for landets grænser, og nu er den populære kæde klar med endnu en ny restaurant. Den åbner til oktober som en penthouse restaurant i det nye Tivoli hoteltårn på 12. etage.

Det sker kort tid efter, at selskabet bag MASH, Copenhagen Concepts, annoncerede åbningen af en restaurant i Hamborg til august og efterfølgende åbningen af en restaurant på Rungsted Havn 1. juni.

Navnet på den nye restaurant på toppen af Tivoli Hotel bliver MASH PENTHOUSE.

»Tivoli er et stærkt brand – både i Danmark og i udlandet - og de fleste har gode historier og minder forbundet med den ikoniske forlystelsespark. Og ligesom Tivoli sælger oplevelser, så gør MASH det samme. Fuldendte madoplevelser skabes ikke alene af det, der serveres men også af design, service og stemning. Og stemningen på Tivoli Hotel er helt særlig,« siger Jesper Boelskifte, adm. direktør og stifter af Copenhagen Concepts, i en meddelelse.

Det er Arp-Hansen Hotel Group, der står bag det nye Tivoli Hotel. Ifølge Dorte Krak, adm. direktør for Arp-Hansen Hotel Group, er det nye partnerskab en perfekt alliance.

»Både Arp-Hansen og MASH er rutinerede aktører i den københavnske turist- og oplevelsesbranche, så det nye samarbejde er en perfekt alliance, hvor vi sammen får mulighed for at skabe nye, unikke rammer for turist- og konferencegæster i København,« siger Dorte Krak.

Den 400 kvadratmeter store restaurant åbner d. 15. oktober, hvor den slutter sig til resten af MASH-familiens snart syv eksisterende restaurantudbud i Danmark, London og Hamborg.