Politiet sigter tidligere Johan Schlüter-partner

Den bortviste partner i Johan Schlüter advokatkontor, Susanne Fryland, er blevet sigtet af Bagmandspolitiet for svindel.

Foto: Asger Ladefoged
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Bagmandspolitiet har valgt at sigte den tidligere partner i Johan Schlüter Advokatfirma, Susanne Fryland, for hendes rolle i den påståede svindelsag for 100 mio. kroner med rettighedspenge. Det skriver Finans.dk.

»Vi har sigtet Susanne Fryland for underslæb. Hun har fået forelagt sigtelsen, men hun ønsker ikke at lade sig afhøre p.t., da hun vil have tid til at gennemgå sagens materiale,« siger politiinspektør Michael Hellensberg til Finans.dk.

Susanne Fryland har ingen kommentar til sigtelsen, men har tidligere givet udtryk for, at hun føler sig som syndebuk i svindelsagen.

Sagen har sit udspring i en aftale mellem Johan Schlüter Advokatfirma og Producentforeningen, der håndterer rettighedspenge for en række danske kunstnere. Johan Schlüter Advokatfirma skulle administrere disse midler, men i den process er der opbygget et million-mellemværende de to parter imellem, mener Producentforeningen.

Efter at Johan Schlüter Advokatfima blev bekendt med den påståede svindel, valgte man at bortvise partner Susanne Fryland, da firmaet anser hende som bagmanden bag svindlen.