Politi ransager Parkens og Don Øs kontorer

I forbindelse med sigtelsen for kursmanipulation har Bagmandspolitiet ransaget underholdningskoncernens samt den forhenværende bestyrelsesformands kontorer. Nu skal de involverede afhøres, siger politiet.

Bagmandspolitiet har rejst sigtelse mod selskabet bag FC København. Parken Sport og Entertainments adm. direktør Anders Hørsholt er ligeledes sigtet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jonas Vandall Ørtvig
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tirsdag trådte Bagmandspolitiet ind ad døren hos Parken Sport & Entertainments domicil i Parken og gennemførte en ransagning. Det samme skete hjemme hos tidligere bestyrelsesformand Flemming Østergaard på hans private adresse i Skodsborg.

Ransagningen hænger ifølge vicestatsadvokat Hans Jacob Folker sammen med i den sigtelse for kursmanipulation mod Parken, Flemming Østergaard og den nuværende direktør Anders Hørsholt. Hans Jacob Folker vil ikke uddybe sigtelsen, men bekræfter de oplysninger, som Parken selv sendte ud tirsdag aften.

Her fremgik det, at sigtelsen vedrører de massive aktieopkøb, som Parken foretog i 2007 og 2008, og at drejer det sig om en overtrædelse af ”værdipapirhandelslovens bestemmelser om kursmanipulation”.

”Det drejer sig om køb af egne aktier – i et ikke ubetydeligt omfang,” siger Hans Jakob Folker til Berlingske.

Hans Jacob Folker betegner selve ransagningen hos underholdningskoncernen som en udramatisk én af slagsen, hvor Parkens ansatte assisterede med at frembringe de dokumenter, Bagmandspolitiet ønskede.

Nu forestår der så en række afhøringer af nøglepersonerne i Parkens ledelse - både den nuværende og den, der stod i spidsen for underholdningskoncernen i 2007-2008. Hans Jacob Folker forventer, at efterforskningen inden for et halvt til et helt år vil munde ud i enten en tiltale eller et frafald.