Pølsehorn skal føre englændere til Carlsberg

Carlsberg rækker ud efter de svigtende gæster på britiske pubber ved at tilbyde dem en kombination af mad og øl.

Foto: Jan Jørgensen/ Scanpix. Hvis britterne skal drikke mere Carslbergbryg skal de have noget at spise til. Derfor arbejder de nu sammen med et pubselskab om at servere mad på pubberne.
Læs mere
Fold sammen
Rygeforbud og ændrede drikkevaner giver Carlsbergs eventyr på de britiske pubber en bittersød smag.

Men nu kan ølgiganten måske alligevel lokke gæsterne tilbage til baren. Det hemmelige våben er, at Carlsbergs samarbejde med County Estate skal servere mad på de britiske pubber. Det skriver Jyllands-Posten.

De seks planlagte retter bliver tilbudt til såkaldte ”wet-led pubs,” pubber der kun serverer snacks ved siden af de våde varer.

»Kroværterne har i øjeblikket behov for al den støtte, den kan få. Og den lille menu er en nem måde at komme ind på markedet på. Det skulle gerne få kunderne til at bruge flere penge og tilbringe mere tid på pubben,« siger Fanny Rogers fra County Estate, der står for det praktiske bag driften af pubber for fjorten ejerkæder.

Sponsorering af konceptet sker med Carlsbergs logo på menukort og skilte. Menuerne er britiske klassikere på fastfood-markedet såsom pølsehorn, kylling masala og forskellige tærter.

»Vi forsøger hele tiden at finde nye måder at hjælpe vores kunder i restaurationssektoren på,« siger Davis Scott, der er chef for kundemarketing inden for ontrade-området hos Carlsberg UK.