Plads til nyt stort domicil i Vordingborg

Den tredjestørste aktør i den danske køkkenbranche, Vordingborg Køkkenet, tror så meget på fremtiden, at man har søsat et nyt stort hovedkontor.

Direktør for Vordinborg Køkkenet Hjalmar Hansen, ser frem til mere vækst og et nyt stort hovedkontor i hjembyen Vordingborg. Arkivfoto: Niels Ahlmann Olesen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Visionerne fejler ikke noget i Vordingborg Køkkenet. Den sydsjællandske køkkenleverandør har økonomisk medvind og melder sig nu klar til at iværksætte et stort nyt byggeri i hjembyen Vordingborg.

Danmarks tredjestørste aktør i køkkenbranchen melder om tocifrede vækstrater i 2013, og forventningen for indeværende år er, at den udvikling fortsætter, fremgår det af en meddelelse fra køkkenleverandøren. Det betyder dog også, at virksomhedens direktør, Hjalmar Hansen, oplever pladsmangel og derfor har lagt konkrete planer for, hvor administration og lagerfunktioner fremover skal foregå.

»Vores organiske vækst i 2013 har sprunget vores fysiske rammer på Langøvej, og pladsen er blevet for trang, så vi har akut behov for mere plads. Vordingborg Køkkenets vækst er skabt af mennesker, men er der ikke fysisk plads til flere nye intelligente og højtuddannede medarbejdere, udebliver væksten også,« siger han i meddelelsen og tilføjer:

»Stilstand er i min verden lig med tilbagegang, og det kan Vordingborg Køkkenet og byen ikke være tjent med.«

Byggeriet er stadig i planlægningsfasen, og der er nogle udfordringer i forhold til lokalplanen for området i Vordingborg. Det ændrer dog ikke ved, at arkitekten Jørgen Dahlgaard allerede har sat de overordnede streger for projektet, og at Hjalmar Hansen forventer, at byggeprojektet kan blive til virkelighed.