Plads og pålidelighed

Mig og min varebil. For fotograf Bo Nymann fra Tune ved Roskilde er varebilens bagagerum det vigtigste parameter. Der skal være god plads.

Som travl fotograf er varebilen omdrejningspunktet i Bo Nymanns forretning.

Det geografiske udgangspunkt er sydvest for København, så der bliver spolet mindst 25.000 km hvert år i varebilen, der er en Citroën Picasso van.

Bilen er helt standard og uden nogen form for reklame for virksomheden. Kunderne tæller blandt andre Gigtforeningen, Region Sjælland, ugebladet Her & Nu samt månedsmagasinet InBusiness.

Hvad bruger du mest din bil til?

- Mit job som fotograf indebærer en del kørsel, hvor jeg ikke altid ved, hvad jeg kommer ud til. Så er det rart at have plads til for eksempel en stige, gummistøvler og en ekstra jakke i bilen.Hvor ofte skifter du bil?

- Dette er min første gulpladebil, og den er snart fire år gammel, så der skulle gerne være et par år mere i den, før den skal skiftes ud.Hvorfor valgte du lige en Citroën Picasso?

- Det kæmpe store bagagerum var nok den vigtigste årsag, men prisen spillede også en rolleHvilke egenskaber er vigtigst for dig?

- At bilen starter hver gang og så ellers er pålidelig, så jeg kan stole på mit transportmiddelHvad er det bedste ved din nuværende varebil?

- Som sagt bagagerummet og det, at man er lidt hævet over kørebanen. Det giver overblik, og så bliver man ikke så træt af at køre.Er der ulemper ved en ved Picasso?

- Den helt enormt store forrude. Det er altså ikke sjovt om vinteren, når den skal ises af. Uha, hvor kan det tage lang tid, men denne vinter har heldigvis været varm hidtil.Hvad er den bedste bil, du har ejet?

- Denne her. Men det er selvfølgelig også den første rene varebil, og Picasso'en lever til fulde op til mine forventningerHvilken bil er din drømmebil?

- Ferraris' F1-racer. På det mere opnåelige plan nok en rigtig familie-Volvo. Det vil sige en V70. Den skal være sort med læderindtræk og hele svineriet i knapper og dimsedutter.Har du fået mange bøder?

- Nej.Hvilken unode i trafikken er den værste?

- Ham/hende, der kører 90 km/t på motorvejen ? i midtersporet. Det skaber unødig irritation og farlige situationer.