Pizzagigant i stort kurshop efter stærkt kvartalsregnskab

Domino's Pizza Group har tirsdag haft en fest på børsen i London, hvor selskabet er børsnoteret. Det følger efter et stærkt regnskab for tredje kvartal.

Pizzasælgeren, der er etableret i 1960, har i dag mere end 13.200 butikker i mere end 80 markeder verden over. Fold sammen
Læs mere
Foto: © David Gray / Reuters
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I perioden endte pizzavirksomhedens indtjening per aktie på 96 cent mod et estimat på 90 cent per aktie ifølge Bloomberg News.

Omsætningen i tredje kvartal endte også højere end ventet i markedet, idet Domino's Pizza Group solgte for 566,7 mio. dollar mod en forventning på 543,4 mio. kr.

I forbindelse med regnskabet har selskabets ledelse annonceret en kvartalsmæssig dividende på 38 cent per aktie for aktionærer frem til og med 15. december. Udbyttet vil blive betalt 30. december, meddeler Domino's Pizza Group.

»Vi fortsætter med at levere på et meget højt niveau i tredje kvartal, hvor vores stærke momentum, stabile strategi og samarbejde med vores fremragende franchisetagere er med til at tage virksomheden til nye højder,« siger J. Patrick Doyle, der er administrerende direktør hos Domino's Pizza Group, i en meddelelse.

Oven på kvartalsregnskabet er selskabets aktie steget, og ved tirsdagens lukketid ligger Domino's Pizza Group 7,2 pct. højere til 342,50 pence.

Pizzasælgeren, der er etableret i 1960, har i dag mere end 13.200 butikker i mere end 80 markeder verden over.